1 an ago ·

Stomatologia Cubic Dent, un partener de incredere in Bucuresti

Cand vine vorba de stomatologie sau orice alt domeniu medical, exista o competitie mare si doar cei mai buni reusesc sa aiba succes. De multe ori, competitia este importanta deoarece ridica standardele si ne face (in cazul unora chiar fortat) sa fim mai buni, sa avem preturi accesibile si servicii de calitate.

Cubic Dent va ofera servicii de stomatologie in sector 2

Iar clinica noastra „Orizont Dental Clinic” va ofera servicii de stomatologie in Sector 3 si Sector 6 Bucuresti. Asadar, in functie de preferintele dumneavoastra, aveti la dispozitie 2 clinici diferite, cu oameni de calitate si bine instruiti.

Printre serviciile pe care le ofera partenerii nostri se numara: coroane dentare, implant dentar, proteze dentare si multe altele, dar si urgenta stomatologica pentru cei care nu mai pot astepta o programare.

clinica stomatologica Cubicdent Bucuresti
Stomatologie Bucuresti Cubic Dent

Stim cat de dificil va este atunci cand trebuie sa apelati la un stomatolog. Pentru multi teama de stomatolog este o adevarata problema. In domeniul medical, spunem ca pacientul trebuie sa plece fericit si usurat de la o consultatie sau o interventie. Personalul nostru este prietenos cu copiii dar si cu cei care au o varsta inaintata si nu au reusit sa scape inca de aceasta frica.

Un mediu placut, cu doctori care sunt la curent cu tehnologia moderna

Atat in Cubic Dent cat si la Orizont Dental Clinic avem doctori cu experienta mare in stomatologie, dar si oameni tineri, dornici de exprimare si de a aduce tehnologie noua in vederea unor interventii dificile. Scopul nostru este de a face orice lucrare mai usoara si cat mai putin dureroasa.

Consideram ca pentru a satisface un pacient, reteta trebuie sa fie urmatoarea:

  1. Preturi avantajoase + Servicii diversificate
  2. Un loc curat si modern
  3. Doctori care stiu sa aiba grija de pacienti
  4. Timp de asteptare cat mai mic

Ne dam tot interesul ca aceasta reteta sa fie mereu imbunatatita si sa satisfacem chiar si cei mai pretentiosi pacienti. Suntem in permanenta deschisi la opiniile pacientilor si la cerintele dumneavoastra. Va multumim pentru interes!

Orice parere ne poate ajuta sa devenim mai buni.

Read more 4

Despre igiena orala

1 an ago ·

Despre igiena orala

Igiena orala se refera la pastrarea cavitatii bucale, si in mod special dintii, curata si libera de placile dentare. Igiena orala realizata zilnic prin spalrea pe dinti previne aparitia atat a cariilor cat si a gingivitelor.

De asemenea, pe langa spalatul zilnic pe dinti, Orizont Dental Clinic recomanda si folosirea unei ape de gura care sa ajute la prevenirea acestora.

In afara de acestea, Orizont Dental Clinic va invita sa efectuati un control stomatologic gratuit, pentru a fi siguri ca tineti departe de dintii dvs. cariile!
Ce este placa dentara, depunerile de calcar sau tartru?

Placa dentara este un strat subtire de bacterii si particule de resturi alimentare care s-au lipit de dinti. Placa dentara nu poate fi eliminata doar plin simplul spalat pe dinti ci numai prin ingrijire mdicala de specialitate. Unul din efectele negative ale placii dentare [in afara de partea inestetica] este acela ca modifica zaharul dietetic in acid.
Placa dentara acumulata pe o perioada mai mare de timp se transforma in calcar dentar sau tartru. Cu cat acumularea in timp este mai mare, cu atat mai dificil se va realiza indepartarea tartrului si depunerilor de calcar.
Vizitarea in mod regulat a unui cabinet stomatologic si efectuarea de consultatii, va tine departe acest mare neajuns.

Cum puteti reduce aparitia placii dentare?
– Prin spalarea zilnica pe dinti [sau folosirea atei dentare];
– Prin evitarea consumului de mancare si bauturi care contin mult zahar;
– Reducerea nivelului de carbohidrati ajuta la controlul placii dentare;
– Spalatul zilnic pe dinti sau folosirea atei dentare;
– Folosirea unei ape de gura cu proprietati de indepartare a placii dentare.

Read more 0

0723 026 752