un Cabinet Stomatologic pentru TINE

Posted by Urgente Stomatologice on decembrie 14th, 2009

dentist pentru tineCateva lucruri care iti vor placea la noi:

1. Suntem o echipa tanara, experimentata si ne facem usor prieteni ! Ne ghidam pe cateva aspecte precum: claritate, organizare si servicii deosebite.
2. Echipa de medici stomatologi dedicati muncii lor! Dentistii nostri intotdeauna isi fac munca din inima.
3. Niciodata nu va vom tine prelegeri ca sa va facem sa va simtiti vinovati pentru o eventuala situatie nefericita a danturii dvs. De aceea, va rugam sa lasati stanjeneala afara, la usa!
Read the rest of this entry »

Despre iginena orala

Posted by Urgente Stomatologice on decembrie 5th, 2009

tartru cabinet stomatologicIgiena orala se refera la pastrarea cavitatii bucale, si in mod special dintii, curata si libera de placile dentare. Igiena orala realizata zilnic prin spalrea pe dinti previne aparitia atat a cariilor cat si a gingivitelor.

De asemenea, pe langa spalatul zilnic pe dinti, Orizont Dental Clinic recomanda si folosirea unei ape de gura care sa ajute la prevenirea acestora.

In afara de acestea, Orizont Dental Clinic va invita sa efectuati un control stomatologic gratuit, pentru a fi siguri ca tineti departe de dintii dvs. cariile!
Read the rest of this entry »

Ortodontie

Posted by Urgente Stomatologice on noiembrie 19th, 2009

ortodontie cabinet stomatologicMai putin obisnuiti cu limbajul de specialitate, majoritatea celor care apeleaza poate pentru prima data la un serviciu profesional medical de stomatologie, intr-o clinica de stomatologie specializata, pot avea anumite nelamuriri fata de operatiile care urmeaza a fi executate.

Iata de ce, ne propunem a explica pe intelesul tuturor, cel putin, cele mai frecvente interventii stomatologice intalnite intr-un cabinet stomatologic.

Ortodontia [ORTODONTIE: s.f. Parte a stomatologiei care asigură așezarea în poziție normală a dinților pe arcadele dentare. – Din fr. orthodontie.; Metodă de tratament a anomaliilor dentomaxilare] are practic drept scop corectarea, indreptarea pozitiei incorecte a dintilor [malocluzia], prin diferite terapii [metode]:
Read the rest of this entry »

Deschis non-stop!

Posted by Urgente Stomatologice on noiembrie 16th, 2009

cabinet stomatologic non stop mereAceasta este deviza noastra!

Cabinetul stomatologic este ambulatoriul unde se exercita aceasta ramura medicala. In trecut activitatea predominanta a medicului dentist era tratarea cariilor dentare si substituirea dintilor perduti.

Azi, datorita preventiei, s-a obtinut o reducere semnificativa a pierderii dintilor avand ca factor cauzant cariile dentare. Astfel, activitatea medicului dentist a inceput sa se orienteze in principal aspra esteticii dentare (cu tratamente ortodontice, cu restaurari estetice conservatore, cu aplicarea fatetelor estetice, cu interventii de gingivoplastii), vindecarea bolilor parodontale si asupra disfunctiilor sistemului masticator cauzate de malocluzii.

Read the rest of this entry »


Copyright © 2007 Urgente Stomatologice. Bulk email software