Fatete dentare

Fatele dentare reprezinta in prezent o metoda rapida de imbunatatire a cosmeticii dentare. Acestea sunt pelicule subtiri de portelan, ce au rolul de a recrea aspectul natural al dintilor, in special atunci cand exista mici imperfectiuni, cum ar fi crapaturi sau alte defecte. Un avantaj al fatetelor dentare ar fi ca nu se coloreaza, asa cum se intampla in cazul dintilor naturali, asadar nu mai este nevoie sa apelati ulterior la un procedeu de albire. Rezista la petele cauzate de cafea, tutun, fiind realizate din materiale moderne.

Cei care apeleaza la fatete dentare vor constata ca este foarte dificil sa faci o deosebire intre dintii naturali si aceste pelicule.

Dezavantaje: 

Evident ca aplicarea fatetelor prezinta si dezavantaje. In cazul in care decideti sa aplicati aceasta tehnica, trebuie sa luati in considerare faptul ca veti fi nevoiti sa le purtati toata viata, avand in vedere ca dintele trebuie slefuit pentru o aplicare corecta. Fatetele dentare sunt putin mai costisitoare fata de coroanele dentare cu portelan sau plombe, iar odata ciobite ele nu mai pot fi reparate, ci trebuie inlocuite cu unele noi (cost suplimentar).

Pentru mai multe informatii despre acest procedeu si programari, nu ezitati sa contactati medicii nostri.

0723 026 752