Oferim solutii complete de preventie, profilaxie si cosmetica  dentara, prevenind ulterioarele afectiuni ce pun in pericol sanatatea dentara a pacientilor nostrii.

Clinica noastra asigura urgente stomatologice in orice zi a saptamanii, oferindu-va servicii de calitate, cu medici specialisti ce va stau la dispozitie  pentru a rezolva  orice situatie.

Clinica noastra dispune de doua cabinete dotate cu aparatura moderna, in conformitate cu normele europene

Noi stim ca timpul dumneavoastra este foarte pretios. De aceea am venit in intampinarea dumneavoastra creand un al doilea sediu, central, in zona Unirii. Astfel va oferim posibilitatea continuarii tratamentului intr-un sediu cat mai accesibil dumneavoastra. Va puteti rezolva urgenta in sediul nostru din Drumul Taberei(Orizont), urmand ca tratamentul sa-l continuati cat mai aproape de locuinta dumneavoastra sau de locul unde va desfasurati activitatea, putand alege una din cele doua locatii.

Image

Clinica noastra pune accent deosebit pe sterilizare verificata si folosirea materialelor de ultima generatie.
Aici intalniti rabdare, confort, atentie, tratamente adecvate si fara durere pentru fiecare pacient.

Serviciile stomatologice pentru copii includ norme de profilaxie, supraveghere corecta si permanenta asupra sanatatii orale, instruire asupra periajului si a igienei orale, asigurand cea mai buna colaborare MEDIC-COPIL-PARINTE. Cel mai important lucru pentru noi este : PACIENTUL, caruia ii oferim profesionalismul si dedicatia din ‘”ARTA “ stomatologica.

Image

Dispunem de echipamente si tehnici moderne, cu ajutorul carora tratam atat cele mai simple afectiuni, cat si cele mai mari complicatii ale aparatului dento-maxilar.
Toti pacientii nostrii se bucura de atmosfera calda si placuta, de mediul relaxant in care se desfasoara intreaga activitate a clinicii, ceea ce reprezinta pentru noi toti o placuta experienta lipsita de stres.

Descopera echipa noastra

Image

DR. Cutopal Dana Alexandra

medic specialist stomatologie generala 

Image

Dr. Rebegea Cristina

medic stomatolog

Image

Dr. Negoita Ruxandra

medic specialist parodontologie

Image

Dr. Nastase Ionela

medic specialist parodontologie

Image

Dr. Ioana Andreescu

medic specialist ortodontie

Image

Dr. Corina Deliu

medic spacialist chirurgie dentoalveolara

0723 026 752